Referenser

 • Anjas engagemang och kunskap gjorde dagen mycket intressant och lärorik.

  – Deltagare utbildning i patientbemötande inom beroendevård
 • Jag var inbokad på två olika utbildningar med Anja inom loppet av ett par veckor och var orolig för att det skulle bli enformigt och upprepningar. Nu har jag gått tre kurser för henne på mindre än ett år, totalt 7 utbildningsdagar, och hon tillför nya perspektiv och kunskap som gör att det är fortsatt intressant hela tiden.

  – Deltagare idrottsledarutbildningar
 • Tack för en mycket bra kurs med bra balans, väl planerad och genomförd. Du passar fantastiskt bra i rollen som kursledare med styrkan i att entusiasmera, skapa utrymme och sätta gränser. Lysande!

  – Kursdeltagare patientutbildning för psoriasissjuka
 • Jag ville tacka för en otroligt rolig och bra föreläsning i torsdags! I dag hade vi match och alla närvarande föräldrar stod och pratade om föreläsningen. Du sa så många tänkvärda saker.

  – Förälder till innebandyspelare, kostföreläsning

"Jag ville tacka för en otroligt rolig och bra föreläsning i torsdags! I dag hade vi match och alla närvarande föräldrar stod och pratade om föreläsningen. Du så många tänkvärda saker."

– FÖRÄLDER TILL INNEBANDYSPELARE, KOSTFÖRELÄSNING

"Tack för en mycket bra kurs med bra balans och väl planerad och genomförd. Du passar fantastiskt bra i rollen som kursledare med styrkan i att entusiasmera, skapa utrymme och sätta gränser. Lysande!"

– KURSDELTAGARE PATIENTUTBILDNING FÖR PSORIASISSJUKA

"Anjas engagemang och kunskap gjorde dagen mycket intressant och lärorik.”

– Deltagare utbildning i patientbemötande inom beroendevård
Hälsa för kropp och knopp